Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Back to school 2022 - Cum te pregatesti pentru intoarcerea la scoala

Vara este aproape de final si stim ca, dupa o vacanta de trei luni, nu este usor sa-ti intri inapoi in ritm. Perioada de back to school poate fi o provocare, asa ca am pregatit pentru tine cateva sfaturi pentru a-ti face aceasta tranzitie mai usoara.

  1. Nu lasa cumparaturile pe ultima zi. 

Avand in vedere ca, mental, esti inca in vacanta, nu iti doresti sa iesi brusc din aceasta stare alergand prin magazine in incercarea de a-ti cumpara rechizite pentru scoala. Pana la urma, ai cateva ore la dispozitie intr-o zi sa le rezolvi pe toate. Daca esti parinte, atunci gandeste-te cum ar arata o zi ca asta avand si obligatii la serviciu, si treaba in casa.

Sfatul nostru este sa pregatesti o lista de rechizite necesare: un caiet cu foaie velina, un penar echipat, caiete, ghiozdan, pixuri, textmarkere si alte produse de papetarie. 

Lista noastra de "Back to School Essentials 2022" cuprinde:

  • Agenda planner

Aceasta agenda organizator / planner este un must-have pentru oricine vrea sa fie productiv si sa tina evidenta tuturor task-urilor pe care le are de indeplinit. 

Poti opta pentru aceasta agenda verde de la Filofax Realizata din piele usor de curatat, foarte rezistenta la zgarieturi, apa sau alti factori externi.

Cu aceasta agenda organizer A5, iti poti stabili obiective ambitioase si le poti imbunatati permanent prin adaugarea, eliminarea sau repozitionarea paginilor. De acum inainte iti va fi mult mai usor sa iti planifici intalnirile, temele sau sa iti prioritizezi reminderele. 

  • Creioane, pixuri.

La capitolul creioane, poti opta pentru cele de la Stabilo EasyGraph           , disponibile atat in varianta pentru dreptaci, cat si in cea pentru stangaci. Au forma triunghiulara si spatii incastrate antiderapante pe intregul corp cu un diametru al minei de 3.15mm.

Pentru o experienta de scriere super fina, poti alege Rollerele Pentel Energel 0.7mm

Acestea folosesc o cerneala lichida cu uscare extrem de rapida fiind, astfel, perfecte si pentru stangaci. Disponibile in 12 culori vibrante.

  • Rucsac.

Acest rucsac negru Zwei Mademoiselle M. MR13 face parte dintr-o colectie deosebita de genti. Poate fi combinat in multe feluri, datorita designului simplu si frumos. Astfel, iti va completa cu maiestrie tinutele, oferind o nota chic. De asemenea, are un design interior practic, cu numeroase compartimente, pentru ca tu sa iti poti depozita lucrurile in mod ordonat. Ai la dispozitie un dispozitiv de gasire a cheilor, precum si un compartiment pentru laptop

  • Caiete.

Nu poti da gres cu aceste caiete Koverbook Blush A4 Pastel Clairefontaine de 80 file. Au coperta polipropilena BLUSH, spira metalica, sunt liniate, se gasesc intr-o varietate de culori superbe, pastelate. 

  • Finelinere.

Fiecare idee buna incepe cu un fineliner STABILO point 88.

Cu o grosime de scriere de numai 0.4 mm, STABILO point 88 este perfect pentru a fi utilizat cu rigle sau stante pentru imagini clare, cu contur subtire. Varful cu protectie metalica a fost utilizat pentru a produce schite grandioase și pentru a creiona idei geniale. STABILO point 88 este perfect indiferent de mediul in care ai nevoie de el: la scoala, la universitate, la munca sau ca parte din momentele creative si de relaxare din viata de zi cu zi.

  • Textmarkere

Iti recomandam sa folosesti Textmarker stabilo boss original 23 culori/set. Tusul de inalta calitate STABILO asigura rezultate excelente si confort la scris. Tehnologia anti-uscare STABILO: 4 ore de rezistenta fara capac pentru utilizare fara griji. Setul contine 14 culori pastelate si 9 fluorescente. 2 grosimi de scriere: 2 mm si 5 mm.

  • Washi Tape

Daca doresti sa iti decorezi caietele sau agenda, benzile Washi sunt alegerea potrivita. Acestea au devenit din ce in ce mai populare printre artisti si studenti datorita culorilor vibrante.

  • Penar

Penarul Geeksta este un accesoriu ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Capacitatea mare de stocare iti permite sa depozitezi o multime de obiecte, incepand cu creioane, markerele tale prefarate Stabilo, pixurile cu gel de la Pentel si pana la un mini calculator sau balsamul tau de buze cu miros de cirese.

  • Lumanari parfumate.

Stim ca vei avea nevoie si de momente de relaxare, asa ca iti recomandam sa folosesti lumanari parfumate. Acestea te pot ajuta, de asemenea, sa fii mai productiv. Citeste mai multe aici: Lumanarile parfumate - cum te pot ajuta sa fii mai productiv.

Venim in sprijinul tau cu o reducere de 10% pentru produsele noastre, folosind codul BTS2022, valabil pana pe 11.09.2022.

  1. Incepe sa iti construiesti rutina de dimineata

Se intampla des ca, in vacanta, sa renunti la rutina de dimineata. Nu te mai trezesti la aceeasi ora mereu, poate nu mai mananci micul dejun in fiecare zi. Ei bine, ar trebui sa incepi inca de pe acum sa iti refaci rutina de dimineata pentru ca atunci cand incepe scoala sa fii pregatit. Chiar daca adormi mai tarizu, seteaza alarma la ora la care te trezesti in mod normal cand ai scoala. Nu da “snooze”! Chiar daca iti este greu, trezeste-te! Te vei obisnui cat ai zice "back to school"!

Alternativa care este? Sa continui pe modul de vacanta. Cand vei incepe scoala iti va fi greu sa te trezesti, vei simti oboseala si vei avea productivitate scazuta. Poti gasi sfaturi legate de cresterea productivitatii in articolul: Invata eficient: sfaturi si produse de nota 10 

  1.   Fa din biroul tau locul in care te simti cel mai bine

46% dintre profesionistii in amenajari interioare au declarat ca organizarea biroului le modifica puternic nivelul de productivitate. Exista diferite moduri prin care iti poti aranja biroul atunci cand inveti de acasa. O solutie ar fi alegerea culorilor potrivite si amenajarea biroului langa o fereastra care sa permita intrarea luminii naturale in incapere.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest subiect, poti citi articolul: Organizarea biroului acasa - idei si accesorii

Pe scurt, ai grija la culorile pe care le alegi, scaunul pe care stai, accesoriile de birou pe care le folosesti si, bonus: plantele! Daca biroul tau se afla intr-o zona cu multa lumina naturala, una sau doua plante mici in ghiveci sunt suficiente pentru a face ca spatiul de lucru sa arate mai vesel.

  1. Alege-ti hainele cu o seara inainte, dar fa-ti o idee de acum despre ce vei purta la scoala

Asa cum te-am sfatuit la inceputul acestui articol, nu lasa totul pe ultima zi. Back to school nu trebuie sa fie neaparat o perioada stresanta. Si nu va fi, daca te vei organiza din timp.

Alege-ti hainele pentru a doua zi, cu o seara inainte. Astfel, dimineata nu-ti ramane decat sa te imbraci si, astfel, vei castiga timp. Mai mult, ar fi bine sa te uiti de acum in sifonier sa vezi ce haine ai si daca nu cumva va trebui sa iti cumperi cateva articole noi.  La fel ca si in cazul rechizitelor, nu vrei sa alergi prin aglomeratie dupa haine cu o zi inainte sa inceapa scoala. 

  1. Fa un check list cu tot ce ai de facut pana in prima zi de scoala

Stim ca sunt destul de multe de facut pentru back to school. Fa o lista cu tot ce ai de facut și imparte task-urile pe zile. Astfel, nu vei avea senzatia ca “nu se mai termina”. Este bine ca atunci cand te intorci la scoala, sa te intorci relaxat, cu mintea limpede. Stabileste prioritati si incepe cu ce e mai important.

Back to school poate fi o perioada stresanta. Speram ca acest articol te-a ajutat sa te organizezi. Iti uram un an scolar plin de reusite!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare