Ai LIVRARE GRATUITA la comenzile peste 150 RON!

0799 782 966

Organizarea biroului acasa - idei si accesorii

Un spatiu de lucru creativ are puterea de a-ti influenta starea de spirit. 46% dintre profesionisti au recunoscut ca spatiul lor de lucru existent le modifica puternic nivelul de productivitatea.

Exista diferite moduri prin care poti face ca biroul tau de acasa sa arate estetic. O solutie ar fi alegerea culorilor potrivite pentru birou si decor. De asemenea,  amenajarea biroului tau langa o fereastra care permite luminii naturale este o modalitate excelenta de a te simti mai productiv.

ALEGE-TI CULORILE INTELEPT

Crezi sau nu, culorile au puterea de a influenta productivitatea, creativitatea si inovatia. Stiinta are cercetari credibile pentru a sustine aceasta afirmatie. Stiinta terapiei colorate reflecta faptul ca acestea te ajuta sa iei o decizie in cunostinta de cauza. Mai mult, diverse studii care au explorat efectele culorii asupra bunastarii angajatilor au dezvaluit urmatoarele:

  • Culori albastre saturate - au fost raportate fiind ideale pentru cresterea vigilentei. Culoarea albastra simuleaza lumina de pe un cer din timpul zilei. Această simulare afecteaza sistemul circadian care este, din punct de vedere biologic, responsabil pentru reglementarea stabilirii fazelor si tiparelor normale de somn si veghe. Culorile albastre saturate variaza de la azur, albastru prusian, safir, albastru cobalt, pana la albastru oxford.
  • Culori rosii saturate - s-a raportat ca aceste culori au efecte puternice de alerta, avand un rezultat asemenator cu acela pe care il obtii atunci cand bei o ceasca de cafea.

PERSONALIZEAZA-TI SPATIUL

Exista atat de multe modalitati de a adauga personalitate unui birou. Poti picta biroul intr-o culoare distractiva sau poti adauga fotografii, plante sau citate inspirationale. De asemenea, poti utiliza un organizator de birou pentru a stoca toate consumabilele intr-un singur loc. Gaseste-ti stilul!

Acest suport de instrumente de scris Rhodia roz zmeura arata minunat pe orice birou!

Tot in aceeasi gama gasesti si suportul vertical Rhodia roz zmeura din piele vegana Italiana, perfect pentru dosare si fise.

 

 

 

Adaugarea unor note personale biroului este cea mai buna modalitate de a face biroul sa arate estetic. Elementele care te pot ajuta sa îti personalizezi spatiul de lucru includ, dar nu se limiteaza la aceste idei:

  1. Rame foto ale familiei si / sau prietenilor.
  2. Lucrari de arta - picturi abstracte sau picturi clasice? Orice iti place!. De asemenea, poti avea mici sculpturi care sa iti decoreze biroul.
  3. Imprima citatele tale preferate si lipeste-le pe perete, deasupra biroului.
  4. Adauga si o vaza cu florile tale preferate si esti gata de o zi productiva!

Foto credit: ig: @miss.coffe_

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare