Ai LIVRARE GRATUITA la comenzile peste 150 RON!

0799 782 966

Despre Noi

“O companie tânăra şi ambiţioasă, mereu pregătită pentru noi provocări."

Pasionaţi de ceea ce facem, mândri de realizările noastre, zi de zi ne urmărim visul..acela de a le oferi clienţilor noştri încă un motiv pentru a zâmbi.” Fondatorii 

Primii pasi in industria produselor de papeterie i-am realizat acum mai bine de 10 ani.

Cu pasiune, daruire, ambitie, am reusit sa conturam, la inceput, o mica afacere de familie. Povestea noastra a luat nastere intr-un orasel din Germania, locul in care am copilarit. Am invatat si ne-am dezvoltat ca persoane cu aceleasi produse pe care astazi, cu mandrie, le evidentiem in portofoliul de produse al societatii pe care o reprezentam.

In prezent, prin calitatea produselor noastre atent selectionate, incurajam dezvoltarea abilitatilor intelectuale, creative, logice, emotionale si psihice atat copiilor car si adultilor. 

Suntem importator si distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de papeterie cunoscute pe piata internationala.

Fiecare produs din portofoliul este atent selectat, in functie de cerintele pietei si se caracterizeaza printr-o calitatea premium. Toate produsele sunt sunt realizate in Europa sau Japonia, la cele mai inalte standarde de calitate.