Ai LIVRARE GRATUITA la comenzile peste 150 RON!

0799 782 966

Lumânările parfumate - cum te pot ajuta să fii mai productiv

Aromele lumânărilor parfumate au o putere mult mai mare decât îți imaginezi - acestea reprezintă o poartă către amintiri, experiențe și emoții.

Sistemul nostru senzorial se află în strânsă legătură cu centrul emoțional al creierului; astfel, dacă sunt folosite corespunzător, anumite parfumuri îți pot îmbunătăți starea de spirit, te pot ajuta să te concentrezi și îți pot oferi chiar și un boost de energie.

Dacă ți-am trezit interesul, citește în continuare și hai cu noi într-o călătorie în universul aromelor.

Te întrebi cum te poate ajuta o lumânare parfumată să înveți eficient?

Gândește-te, de exemplu, la milioanele de iubitori de cafea - simpla aromă a boabelor de cafea îi inviorează instant.

Cum funcționează acest proces?

Spre deosebire de celelalte simțuri, care necesită cel puțin patru conexiuni neuronale pentru a conduce informația la creier, cel olfactiv are acces aproape imediat. Totul se desfășoară atât de rapid, încât aroma ne influențează cu mult înainte să fie procesată de creierul conștient.

Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune lumânări parfumate din ingrediente naturale, care vor deveni aliații tăi de încredere în "lupta" cu asimilarea informațiilor.

 • Eucalipt

Ai un deadline care se apropie cu pași repezi, iar asta te face să te simți anxios? O lumânare parfumată cu eucalipt este exact ceea ce îți trebuie! Studiile au demonstrat că mirosul de eucalipt te poate ajuta să ameliorezi stările și gândurile negative, generând un efect liniștitor.

 • Citrice

Există o legătură strânsă între mirosul de citrice și creșterea productivității. Această combinație de arome fresh îți aduce un plus de vitalitate și energie, creând un mediu de lucru plăcut.

 • Scorțișoară

Dacă a apărut ceva neprevăzut și trebuie să îți refaci forțele după o zi plină, notele de scorțișoară stimulează acea parte a creierului care contribuie la concentrare.

 • Cafea

Să te întorci la call-uri, deadline-uri și proiecte după o vacanță este greu, știm. Dar lucrurile pot deveni mai ușoare daca ai pe birou o lumânare cu aromă de cafea. Folosește-o dimineața și observă cum toate simțurile tale revin la viață.

 • Vanilie

  Nu în ultimul rând, mirosul de vanilie te poate ajuta să te relaxezi și să îți refaci puterile după o zi plină. Nu uita că ai nevoie și de pauze pentru a te putea concentra un timp îndelungat și pentru a nu ajunge la oboseală cronică. Dar, despre asta, într-un articol viitor.

  country candle lumanare parfumata iasomie

  În concluzie, lumânările parfumate îți pot oferi boost-ul de energie de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini toate task-urile cu succes și te pot ajuta să te relaxezi, pentru a fi pregătit de o nouă zi.

  Dacă ți-a plăcut articolul nostru, dă-i share unui prieten, poate îl ajută și pe el.

  Tu folosești lumânări parfumate atunci când înveți. Care este aroma ta preferată?

  Let's study smarter, not harder!

   

  Lasă un comentariu

  Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare