Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Agenda - cel mai cool accesoriu al momentului

Agenda, frumoasăpractică și mereu la îndemână, a devenit în secolul vitezei, cea mai bună prietenă a organizării. Într-o lume aflată într-o continuă mișcare, în care toată lumea se gândește la cum să termine mai repede lucrurile pe care le are de făcut, nivelul de oboseală a crescut, diminuându-se capacitatea de atenție și concentrare.

În articolul de astăzi, vom evidenția o serie de moduri de întrebuințare ale unei agende și vom descoperi împreună cum acest obiect din lumea papetăriei ne poate schimba viața.

  • Agenda ca jurnal

Dacă spui că ești prea ocupat ca să ții un jurnal, atunci clar ai nevoie de unul. Jurnalul este “arma” ta principală cu care vei lupta împotriva haosului ce poate pune stăpânire pe mintea ta. Te ajută să te cunoști mai bine, să revizuiești anumite comportamente, să faci conexiuni mai ușor, să îți aduci aminte de momentele frumoase și să analizezi modul în care ai ieșit cu brio din situațiile mai puțin plăcute.

Scrisul în jurnal are o importanță terapeutică. Ce spui, acum că știi toate astea, te-am convins să îți iei un confident tăcut?

  • Un bun organizator

În zilele noastre, multi-tasking-ul a devenit ceva obișnuit. Așadar, fie că ești nevoit să “jonglezi” între mai multe task-uri la muncă / școală, fie că îți dorești, pur și simplu, să te ții mai ușor evidența a ceea ce ai de făcut, agenda este ajutorul tău de nădejde.

Ce e și mai frumos este faptul că o poți personaliza, astfel încât să se muleze perfect pe stilul și personalitatea ta.

Că tot vorbim de personalizare, știai că avem o gamă largă de culori disponibile la agendele Leuchtturm? Cu un format A5, liniatură punctată, 251 de pagini numerotate pentru un transfer usor în cuprins, hârtie prin care nu trece cerneala, autocolant pentru etichetare și buzunar cartonat în copertă pentru mici amintiri sau notițe, agendele Leuchtturm sunt pregătite să te ajute să te organizezi exact așa cum vrei.

Alege-ți culoarea preferată aici: 

  • Perfectă pentru notițe

Îți vin mereu idei noi, de care ești încântat dar, pentru că nu ai unde să le notezi, ajungi să le uiți ? O agenda te poate scăpa de această problemă. Ideile tale merită să fie ținute minte!

  • Agenda creativă

Dacă ai o pasiune pentru latura artistică, o agenda poate aduna ideile care îți trec prin minte în orice moment de inspirație. În plus, are dimensiunea perfecta pentru a putea fi alături de tine oriunde, oricând.

Credit: https://www.instagram.com/bujologistgram/ 

  • Bullet Journal, Manifestation Journal

Bullet Journal a devenit din ce în ce mai popular, din simplul motiv că îți lasă libertatea de a fi creativ. Îți poți organiza timpul pe zile / săptămâni / luni, bugetul, ideile și multe altele.

Manifestation Journal este o agenda pe care o folosești pentru a scrie gânduri pozitive și idei legate de goals-urile tale. Acest lucru te ajută nu numai la organizare, ci și la crearea unei legături puternice cu subconștientul tău.

Se spune că atragem ceea ce gândim așa că, dacă poți atrage astfel lucruri pozitive în viața ta, ar trebui să-i dai o șansă jurnalului de manifestare.

Despre Boullet Journal și manifestation Journal vom vorbi mai pe larg în următoarele articole, întrucât considerăm că reprezintă o întreagă lume care merită explorată.

                  

În concluzie, chiar dacă nu îți dai seama, o agenda poate fi exact ceea ce ai nevoie. Timpul pentru tine este cel mai important, nu lăsa pe nimeni să ți-l ia. Organizează-te, lasă creativitatea să te cuprindă, relaxează-te!

Voi în ce moduri ați mai utiliza o agendă ?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare