Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Top rechizite pe care sa le ai in penar

Ești genul de persoană căreia îi place să fie ordonată și productivă? Ei bine, penarul potrivit îți poate veni în ajutor mai mult decât îți imaginezi.

Ai nevoie de un produs care să se potrivească personalității tale creative ? Sau poate ești un student în căutare de un produs cu un design unic și o capacitate mare de stocare. Dacă și tu te poți numi cu mândrie un "stationery junkie", rămâi cu noi și hai să vedem ce penar ți se potrivește cel mai bine și ce ar trebui acesta să conțină ca tu să fii "ready to take on the world".

The "Creative" One

Vezi mereu frumosul în tot ce te înconjoară? Ești deschis către nou? Ai o pasiune pentru lettering, caligrafie, desen și dispui de o imaginație bogată?

Penarele Geeksta sunt perfecte pentru tine. Au o capacitate mare de stocare permițându-ți să depozitezi tot ceea ce ai nevoie, începând cu creioane colorate, pen brush-urile tale prefarate Pentel, până la balsamul tău de buze cu miros de cireșe.

 Recomandările noastre:

  • Stabilo Swing Cool Pastel - un textmarker subțire, care se potrivește ușor într-un penar, disponibil în 8 nuanțe drăguțe și pastelate.

  • Washi Tapes - decorează cu ușurință orice caiet, agendă sau desen cu aceste benzi washi și vezi cum creațiile tale prind culoare.
  • Carioca Pentel pentru scris de mână - are vârf rezistent, flexibil, tip pensulă, ce te ajută să realizezi cu ușurință desene și schițe. Este, de asemenea, perfectă pentru începătorii în caligrafia artistică.

The "Bossy" One

Ești o persoană organizată? Înveți cel mai bine făcând scheme și asocieri de culori? Îți place să ai biroul ordonat și toate rechizitile esențiale într-un singur loc?

Alege Penarul Rhodiarma rotund din piele!

Are un design elegant, este confecționat din imitație de piele, încape ușor în orice geantă și este suficient de încăpător pentru toate produsele de care ai nevoie "to get the job done".

Recomandările noastre:

  • Textmarker STABILO Boss Original - cea mai populară alegere printre studenți,  designerii profesioniști și cei care lucrează în birouri. Poate rezista până la 4 ore fără capac.


  • Roller Energel X - este un pix cu cerneală lichidă ce oferă o experiență unică de scriere, fiind potrivit și pentru stângaci.

The "Nonconformist" One

Dacă ai felul tău unic de a fi și îți place să "think outside the box", te vei îndragosti iremediabil de Penarul Clairefontaine din piele.

Realizat din piele de oaie veritabilă, acesta are dimensiunea potrivită atât pentru rechizitele tale, cât și pentru produse de machiaj sau alte produse utile.

Recomandările noastre:


Indiferent de personalitatea și nevoile tale, avem penarul potrivit pentru tine. Pune în el produsele preferate și ești gata de treabă!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare