Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Ghidul tau pentru work / study from home - partea a II-a

Dupa cum am mentionat in prima parte a acestui articol, spatiul unde lucrezi / inveti este foarte important, mai ales in zilele noastre, cand munca de acasa a devenit normala si petrecem cateva ore pe zi la briou, in fata unui monitor.

Ramai cu noi ca sa vezi cateva tips & tricks de amenajare optima a biroului, care sa te ajute sa fii mai productiv.

DEPOZITARE

Fa ordine in jurul tau, si esti cu un pas mai aproape spre o viata  productiva. Studiile au demonstrat ca oamenii care lucreaza intr-un spatiu de lucru dezordonat se concentreaza greu si devin stresati. Incearca sa investesti in obiecte de depozitare, care sa te ajute sa scapi de dosarele aruncate la intamplare si de pixurile imprastiate peste tot.

 

suport caietecutie depozitare

cutie depozitat pixuri

PENARE


penare

Pixurile tale sunt imprastiate peste tot? Nu iti gasesti creionul preferat? Daca da, atunci e vremea pentru o schimbare! Un penar te poate ajuta sa ai rechizitele in ordine. In plus, poti sa iti alegi un model dragut, care sa fie potrivit personalitatii tale. Avem AICI cateva idei pentru tine.

AGENDA / BULLET JOURNAL

Aici lucrurile sunt simple: agenda iti poate deveni cel mai bun prieten - scrie in ea toate task-urile pe care le ai la munca / scoala, organizeaza-le in functie de dificultate, deadline-uri si importanta, noteaza-ti lucrurile importante, intalnirile si multe altele. Mai multe despre bullet journal si importanta unei agende AICI si AICI.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare