Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Very Peri - culoarea anului 2022

Anul 2022 vine cu noutati surprinzatoare!

Autoritatea globala a culorilor Pantone a creat, pentru prima data, o nuanta nou-nouta: Pantone Very Peri, un albastru vibrant cu subtonuri de rosu-violet.

Aceasta este, cu siguranta, un trend-setter pentru orice domeniu, de la design interior, pana la obiecte de papetarie. Ne-am gandit, asadar, sa construim un study starter pack ce contine produse potrivite pentru tine in cea cool nuanta a momentului.

Paperie x Very Peri

Agenda A5 160 pagini Rhodia

Aceasta agenda dictando se adapteaza nevoilor tale - te va ajuta sa iti organizezi programul zilnic si sa iti pastrezi cele mai personale ganduri, devenind confidentul tau de incredere.

Penar Clairefontaine rotund din piele 

Este realizat din piele de oaie veritabila si are capacitate mare de stocare - in el pot incapea stiloul, creionul si accesoriile mici de care ai nevoie zi de zi. Dimensiunea penarului este perfecta pentru rechizitele scolare, dar si pentru articole de machiaj sau alte produse utile.


Caiet studentesc Silvine PASTEL A4+, 40 de file dictando 

Fiind dotat cu hartie de 75 g/m² ofera siguranta; poti scrie linistit pe ambele fete ale hartiei, fara sa se transfere cerneala. De asemenea, acesta are o coperta manilla violet, care poate fi folosita pentru organizarea lectiilor. Este alegerea ideala pentru persoanele ce scriu mult, in mod special pentru elevi si studenti.

Cariocile STABILO Pen 68 Narwhai 8 culori/set 

Setul perfect pentru caligrafie, bullet journal sau schite. Atat artistii profesionisti, cat si cei amatori iubesc diversitatea de culori oferita. Varful robust asigura o aplicare consistenta a culorii si e perfect pentru linii clare sau pentru a umple suprafete mai mari. Acesta poate fi lasat pana la 24 de ore fara capac inainte de a incepe sa se usuce, perfect pentru cazurile in care iti ia putin mai mult sa termini de ilustrat ceea ce iti imaginezi.


Stilou Stabilo beCrazy!, mov pastelat/alb

Designul este clasic, functional si are o penita cu varf mediu, asa ca este perfect pentru oricine. Un bonus al acestui stilou este ca vine deja cu 2 rezerve de cerneala. Are o zona de prindere antiderapanta pentru scrisul de mana ingrijit si ordonat, in doua dimensiuni diferite ale arborelui, pentru a se potrivi fiecarui stil de scriere.

Pentru mai multa inspiratie, ne poti urmari si pe instagram @paperie.ro

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare