Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Idei de cadouri pentru artisti

 

Artistii sunt oameni extrem de creativi. Pasiunea pentru arta ii face sa se piarda in lumea imaginatiei si sa creeze piese uimitoare. Daca ai o persoana apropiata care face parte din aceasta categorie, procesul de alegere al unui cadou te poate pune in dificultate. De aceea, am alcatuit o lista de idei de cadouri perfecte pentru a-i arata sustinere si apreciere artistului preferat.

 

Photo credit: @letter_jule

INTELEGE ARTISTUL

In primul rand, vrei sa te asiguri ca ii oferi ceva pe stilul lui, care sa-i fie cu adevarat de folos. De exemplu, daca e designer grafic, ii poti cumpara o tableta; daca e pasionat de desen sau pictura, ii poti lua un set nou de pensule sau creioane colorate.

PREGATIREA SPATIULUI DE LUCRU

Lumineaza-i spatiul creativ cu un decor distractiv si colorat – poti incerca led-uri care se pot atasa pe orice suprafata (perete, dulap, perdea). Canile de cafea sau inramarea propriilor lucrari pot fi, de asemenea, cadouri pe care le vor indragi. Ofera-i o ascutioare Stabilo EASYsharpener, perfecta pentru creioanele subtiri din lemn. Are optiunea de scutire de 3 marimi, un design ergonomic si o aderenta inovatoare ce o face confortabila pentru cele mai mici maini. Atasat, are un capac si un surub de siguranta pentru a preveni ranirea.

O alta idee de cadou pentru artistul din viata ta este aceasta cutie de depozitare din piele vegana de la Rhodia ce va aduce culoare si organizate in orice birou.

DARUIESTE-I RELAXARE

Din pacate, multi dintre artisti nu au o pozitie corecta a coloanei atunci cand stau la birou / masa de lucru. Daca te simti bine, esti mai creativ, corect? Asta credem si noi! De aceea, o zi la spa este una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru barbati si femei. Fie ca vrei sa-i faci un cadou de ziua de nastere sau, pur si simplu, ca sa-i arati ca-ti este drag, o zi de relaxare va fi perfecta pentru recuperarea energiei creative.

O lumanare parfumata Ambientair The Olphactory “Oxygen”, contine o formula unica ce va ajuta la stimularea creativitatii si cresterea capacitatii de concentrare.

Are un miros fresh, care persista pana la 40 de ore. De asemenea, ajuta la eradicarea mirosului, ofera un aport eficient de oxigen, este realizata din ceara vegetala, nu foloseste substante chimice dure si ofera un parfum curat. Lumanarile din colectia “The Olphactory” reprezinta un cadou elegant. Ofera-l cuiva pentru a-i aminti sa pretuiasca fiecare moment si sa nu uite sa-si ofere cateva momente de pauza, sa se deconecteze de la cotidian si sa se elibereze de gandurile negative, lasandu-se purtat in universul aromelor.

CADOURI PENTRU PICTORI

Ustensile de pictat


Daca ai un pictor in viata ta, ai aici cateva idei de cadouri:

  • Pensula cu apa Pentel Aquabrush - aceasta pensula are un varf rotund, mediu si un rezervor de 7 ml. O insurubezi, o umpli cu apa, pictezi! Isi transporta apa in interior si, prin urmare, poate fi folosita oriunde. Cu acest instrument pictura devine mai usoara. Si, pentru ca apa din rezervor este intotdeauna curata, varful poate fi spalat cu usurinta iar alimentarea cu apa poate fi controlata individual prin apasarea rezervorului in timp ce pictati. 

  • Pentru cei care prefera creioanele, recomandam setul Pentel Oil Pastels, ce contine culori intense potrivite pentru hartie si carton, dar si pentru lemn. Acest produs este realizat cu un procent ridicat de materiale reciclate, sub marca Recycology. Posibilitatile nelimitate de amestecare permit crearea de nuante delicate si tonuri diferite. (pot fi amestecate in acuarela cu dizolvant, fara solventi). Fie ca este vorba de lucrari clasice sau de efecte creative speciale, cel caruia ii veti oferi acest cadou va fi impresionat.

Instrumente pentru scris / caligrafie.


Avem cateva daruri si pentru cei pasionati de scris sau caligrafie: In primul rand, un suport pentru instrumentele de scris, din imitatie de piele italiana, este perfect pentru organizarea spatiului de lucru. Un cadou elegant, util, cu sigla Rhodia embosata.

Ii poti oferi, de asemenea, un set de carioci pentru scris de mana de la Pentel. Acestea sunt potrivite atat pentru scris de mana, cat si pentru desen sau schite. Carioca Pentel este o carioca cu varf rezistent, flexibil, tip pensula, pentru linii mereu clare. Perfecta pentru incepatorii in caligrafia artistica. Linia de scriere este variabila: de la extra fina la medie. De asemenea, corpul produselor este realizat in proportie de 81% din materiale reciclate. 12 culori minunate ce-i vor incanta privirea pana si celui mai pretentios artist.

Practice, frumoase, mereu la indemana, agendele sunt un cadou multifunctional, perfect atat pentru cei pasionati de scris, cat si pentru cei ce iubesc desenul. Le poti oferi, de asemenea, cuiva care are nevoie de organizare. Aceasta agenda A5 GoalBook de la Rhodia e alegerea perfecta: cu incomparabila hartie velina catifelata a lui Clairefontaine si cotor lipit din imitatie italiana de piele, 240 de pagini cu linie punctata de 90g, suport stilou si 2 semne de carte tip panglica, devine usor instrumentul ideal pentru viata de zi cu zi.

Ceva personalizat


Orice persoana din acest domeniu stie cat de multa munca este necesara pentru a face lucruri manual. Mai mult ca sigur si sarbatoritul tau este constient de acest fapt. Asadar, o idee buna de cadou ieftin este sa creezi manual o felicitare, o rama personalizata sau un ghiveci pentru plante decorat. Poți verifica daca are nevoie de ceva pe care ai putea sa il personalizezi sau sa il construiesti. Nu conteaza daca nu stii cum, YouTube te poate ajuta mai mult decat crezi!


Cursuri


Un cadou care este intotdeauna bine-venit indiferent de ocazie (Valentine's Day, zi de nastere, aniversarea relatiei), este un curs de arta. Acestea pot fi fizice, precum un atelier frumos de weekend de la o scoala de arta din apropiere,sau pot fi online. (astfel, le poate parcurge atunci cand are timpul necesar).

Speram ca acest articol te-a ajutat sa gasesti cateva idei de cadou potrivite pentru artistul din viata ta, fie ca este pictor, desenator sau scriitor. Nu uita sa ne dai un follow pe instagram, unde postam continut pentru artistii mici si mari!

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare