Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Pink is the new black

Roz pudrat, roz pastel sau roz fucsia - orice nuanta ai prefera, gasesti pe site-ul nostru o colectie de rechizite scolare super dragute din care sa alegi.

Primavara, anotimpul renasterii, invaluie copacii in tonuri de roz - culoarea bezelelor si a inghetatei, a florilor, dar si a vietii frumoase. Gandindu-ne la aceasta culoare, ne amintim involuntar de parfumul trandafirilor, dulci si imbietori.

Cei care iubesc culoarea roz sunt firi romantice, iar daca te numeri si tu printre ei, iti vor placea recomandarile noastre:

Ascutitoare Stabilo EasySharpener roz

STABILO EASY sharpener are optiuni de ascutire in 3 marimi. Conceputa pentru preșcolarii cu varsta de peste 5 ani, are un design ergonomic, iar dincolo de functionalitate se afla multa stiinta si grija. Aderenta inovatoare o face confortabila pentru cele mai mici maini. Are un capac si un surub de siguranta pentru a preveni ranirea. De asemenea, exista un spatiu pentru numele detinatorului.

Zwei Mademoiselle M. Rucsac MR13 roz pudrat

MR13 este un rucsac de dimensiuni medii. Acesta dispune de compartimente practice si o captuseala confortabila a spatelui. Atentia acordata detaliilor il vor transforma in accesoriul tau preferat pentru tinutele sporty chic.

Caiet Bullet Journal Leuchtturm, A5 roz pastel

O agenda chic care iti va usura viata. Aceasta contine pagini punctate care dispun de mici marcaje ce permit rapiditatea si divizarea exacta pe verticala sau orizontala, in linii sau sectiuni. Vine impreuna cu un set de stickere si cu un mic ghid rapid pentru Bullet Journaling ce iti explica cum functioneaza sistemul si ce este cel mai important. Este alegerea perfecta pentru aventura ta BuJo.

Penar Geeksta Design 6 Alb/picatele roz

Este un accesoriu ce nu trebuie sa iti lipseasca. Are un design atractiv, conceput cu 3 compartimente pentru a separa si a organiza diferite articole. Compartimentul principal poate fi deschis larg si usor si astfel, poti sa vezi rapid tot continutul din interior si sa gasesti exact ceea ce cautai. Acesta nu este doar un obiect pe care sa il folosesti la scoala, il poti folosi si ca geanta de calatorii,  pentru cosmetice sau chiar la birou. Penarul este confectionat dintr-o tesatura de inalta calitate, lavabila si rezistenta la uzura, durabila. Materialul folosit protejeaza continutul din interior, facandu-l practic in viata ta de zi cu zi!

Acestea au fost recomandarile noastre pentru o colectie roz, ce-ti va aduce primavara in casa!

 

Photo credit: ig: rox.the.planoholic

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare