Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Verde primavara

Chiar daca primavara s-a lasat mai mult asteptata anul acesta, natura a inceput deja sa prinda culoare! Verdele copacilor, impreuna cu prospetimea ierbii si a florilor ne vor inunda zilele primavaratice. Si cum, in acest anotimp, totul prinde viata, poti si tu sa aduci un colt de rai in casa ta cu rechizitele noastre. Iata cateva optiuni de care sa te poti bucura:

Banda Washi - Verde Deschis

Este o banda adeziva decorativa realizata din hartie traditionala japoneza, care este perfecta pentru bujo. Flexibila si sigura de utilizat, rola de panglica este perfecta pentru calendare, planificatoare, reviste, plicuri, foldere. Poate fi folosita pentru a adauga modele si culori aproape oricarui proiect, de la crearea de margini frumoase pentru albumul de carti pana la impachetarea cadourilor.

Capsator Novus Mini Verde

Un capsator micut si usor de transportat, pe care il poti avea cu tine oriunde la nevoie. Acesta are o capacitate de capsare de 15 coli de hartie (80 g / m²) si o adancime de capsare de 20mm, fiind exact produsul de care colectia ta are nevoie. Sistemul de incarcare are mecanismul in partea de sus, iar capsele se introduc dupa ridicare.

Penar Rhodiarama din piele vegana verde salvie

Penarul Rhodiarama este confectionat dintr-un material de inalta calitate, din piele artificiala italiana. Avand un design modern, acesta iti va permite depozitarea instrumentelor de scris.

Agenda A5 160 pagini Rhodia verde salvie

Este o agenda tip A5 necartonata (softcover), cu o coperta din imitatie italiana de piele cu sigla Rhodia embosata, de culoare verde salvie. Aceasta contine 80 file neperforate de hartie 90g/mp si vine impreuna cu un semn de carte tip panglica si un buzunar interior expandabil. Caietul se adapteaza nevoilor tale personale si gazduieste programul tau zilnic, iti pastreaza gandurile personale, te ajuta sa iti transpui ideile si planurile pe hartie si reprezinta, dupa multi ani de la utilizare, o amintire minunata.

Caiet studentesc Silvine PASTEL A4 

Caietul studentesc Silvine iti va fi ajutorul nr.1 in notarea lectiilor din clasa. Are 40 de pagini calitative de 75 g/m², cu o coperta manilla verde, care poate fi folosita pentru organizarea lectiilor. Poti scrie linistit pe ambele fete ale hartiei, fara sa treaca cerneala. Perfect pentru studenti, precum si pentru utilizare generala acasa sau la birou.

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare