Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Cum sa faci o scrisoare pentru Iepurasul de Paste?

Fa o lista cu lucrurile pe care le doresti cu cateva zile inainte.


Incepe prin a nota tot ceea ce crezi ca ti-ai putea dori cu cateva zile inainte de a-ti scrie scrisoarea catre Iepurasul de Paste.


Alege-ti hartia potrivita.


Poti alege o coala de hartie alba simpla sau poti alege ceva putin mai indraznet. Hartia colorata ar fi candidatul ideal, dar indiferent de hartia pe care o alegi, asigura-te ca ai mai multe bucati in caz de greseli.


Alege intrumentul potrivit de scris.


Poti folosi un stilou sau un creion, dar nu ezita sa folosesti si culori. Combinarea mai multor instrumente de scris, cum ar fi markere si creioane colorate, este cea mai potrivita pentru a crea o scrisoare super creativa. Recomandarea noastra pentru un scris de mana ordonate este Carioca PENTEL pentru scris de mana 12 culori

Iepurasul trebuie sa aiba posibilitatea de a citi usor scrisoarea ca sa-ti aduca ceea ce iti doresti. Foloseste creioane colorate, markere si pixuri pentru a desena tot felul de imagini de Paste. Poti folosi Creioanele colorate STABILO Color 30 culori sau Textmarkerele STABILO BOSS Original 15 culori.

 


Spune-i Iepurasului de Paste cine esti.


Acesta te cunoaste, desigur, dar cu toate acestea primeste o multime de scrisori, asa ca trebuie sa stie care este a ta. Include-ti numele si adauga-ti varsta daca doresti.
Scrie: „Numele meu este _____. Am __ ani”.


Cere-i politicos lucrurile de pe lista ta.


Arunca o privire la lista pe care ai scris-o acum cateva zile, care ar trebui sa aiba cateva cadouri pe care le iubesti cu adevarat. Dupa aceea, cere-i politicos Iepurasului aceste bunatati din scrisoarea ta.
Exemplu: „As dori, te rog, o minge noua de fotbal, un set Stabilo Swing Cool si o pereche de adidasi colorati”.


Deseneaza ilustratii pe scrisoarea ta.


Acum ca ai terminat scrisoarea, o poti decora asa cum doresti! Poate vrei sa desenezi niste oua frumos colorate sau un morcov (mancarea preferata a Iepurasului). Poti chiar sa desenezi un portret al lui! Iepurasul sigur se va bucura de asta. Daca nu stii exact cum sa faci asta, te poti inspira din desenul de mai jos.

 


Daca faci cateva greseli, nu-ti face griji, pentru ca Iepurasul iubeste micile imperfectiuni. Cu toate acestea, daca chiar vrei sa o iei de la capat, poti incerca pe alta coala de hartie.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare