Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Cum sa alegi produsul Stabilo potrivit nevoilor tale?

Cui nu-i place un marker bun? Aceste consumabile sunt excelente pentru o gama larga de proiecte, de la completarea unei carti de colorat pana la evidentierea notitelor. Acestea prezinta, de asemenea, o multitudine de beneficii precum: pigment puternic, usurinta in utilizare, accesibilitatea pretului si diversitatea culorilor.

 

Textmarker Stabilo Boss Original 23


Are o forma incomparabila, cu doua grosimi de scriere (2mm si 5mm) si reprezinta o necesitate pentru fiecare colectie de articole de arta. Cu partea sa plata poti colora cu usurinta zone mari sau poti sublinia texte intr-un mod uniform. Cand se foloseste varful ascutit, poti crea linii putin mai subtiri. Acest tip de markere este ideal pentru scrisul de mana, bullet journal si notite. Detin o tehnologie anti-uscare, ce presupune 4 ore de rezistenta fara capac pentru utilizare fara griji. Sunt, de asemenea, prietenoase cu mediul si se pot umple (indisponibile pentru culorile pastelate).


Carioca Stabilo Brush Pen 68


Carioca cu varf de pensula combina flexibilitatea pensulelor cu tehnologia unei carioci. Sunt foarte portabile si relativ usor de utilizat. Pixurile cu varf de pensula sunt, de asemenea, versatile: la presiune scazuta, aduc linii subtiri pe hartie, la presiune ridicata liniile devin groase, fluide, in functie de modul in care le inclini. Sunt un instrument perfect pentru scrierea de mana sau caligrafie, dar cu siguranta le poti folosi pentru ilustratii si chiar picturi daca au tipul potrivit de cerneala. Latimea pensulei Stabilo Pen 68 poate fi reglata prin simpla ajustare a presiunii. Acest lucru inseamna ca pana si incepatorii pot obtine cele mai perfecte linii.


Fineliner Stabilo Point 88


Finelinerele sunt preferate de artistii care doresc sa creeze linii detaliate si precise. Varful lor lung are o protectie metalica, astfel incat pot fi utilizate cu o varietate de accesorii pentru schite. Cu o grosime de scriere de numai 0.4 mm, Stabilo point 88 este perfect pentru a fi utilizat cu rigle sau stante pentru imagini clare, cu un contur subtire. Acestea sunt disponibile in 47 de culori - inclusiv nuante fluorescente si pastelate.


Textmarker Stabilo swing cool


Acest marker de buzunar, la fel ca primul, are grosimi diferite de 1 mm si 4 mm - marginea groasa de 4 mm este perfecta pentru evidentierea rapida a randurilor de text, in timp ce marginea mai mica de 1 mm este excelenta pentru a sublinia cuvintele individuale importante. Cu o zona de strangere antiderapanta, finisare mata si dimensiunea de buzunar este perfect pentru scoala si universitate. Realizat cu o calitate exceptionala, vine in opt culori la moda.

Photo credit: ig: take.your.notes

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare