Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Ce produs ti se potriveste in functie de zodie?- Partea a II-a

Am revenit cu o continuare a blogului precedent, in care iti vom prezenta atat caracteristicile ultimelor 6 zodii, cat si produsul perfect pentru tine in functie de zodia ta.

Balanta – Carioca PENTEL pentru scris de mana Black Ink

Fermecatoare, sociabila si diplomatica, Balanta pretuieste pacea si echilibrul mai presus de toate.

Te straduiesti sa ai corectitudine in viata si in relatiile tale. De asemenea, ai tendinta naturala de a te inconjura de frumusete si lux, precum Carioca PENTEL Black Ink. Inzestrat in arta comunicarii, esti un negociator excelent. Tinzi sa-ti procesezi sentimentele din punct de vedere intelectual, dar esti si un om profund, sensibil. Acest lucru te poate determina uneori sa fii indecis, deoarece faci tot posibilul pentru a evita conflictul.


Scorpion – Carioca STABILO Pen 68 Narwhai

Scorpionii sunt extrem de profunzi si intensi in tot ceea ce fac.

Esti un lider innascut si poti fi foarte serios; Exista cateva caracteristici cheie care te fac sa te deosebeasti de multime, de aceea Carioca STABILO Pen 68 este candidatul perfect pentru tine. Esti loial, inteligent, istet si devotat. Iti sustii convingerile si nu tanjesti dupa aprobarea nimanui.


Sagetator – Agenda A5 Rhodia liliac 160 pagini

Sagetatorii sunt optimisti, iubitori de libertate, corecti si intelectuali, avand ca produs ideal Agenda A5 Rhodia.

Esti spontan si distractiv, de obicei cu multi prieteni. Tinzi sa inspiri oamenii din jurul tau sa-si traiasca cea mai buna viata; spui intotdeauna adevarul – oricat de dur ar fi acesta – dar esti incredibil de deschis la minte si nu judeci.

Capricorn – Caiet Bullet Journal Leuchtturm, A5 roz pastel

Ambitiosi, rezervati si rabdatori, Capricornii doresc sa-si construiasca o viata care sa aiba o baza solida.

Acest lucru te face cel mai adesea sa devii deosebit de muncitor, concentrat pe construirea carierei si a succesului financiar, astfel ca un Bullet Journal Leuchtturm te-ar putea ajuta sa-ti atingi scopurile. Cu toate acestea, pretuiesti la fel de mult relatiile puternice pe termen lung si o viata de familie implinita. Esti foarte disciplinat si hotarat, dar tinzi sa ai un simt solid al umorului pentru a te conecta mai bine cu ceilalti.

 

Varsator – Carioca PENTEL pentru scris de mana culori primare

Intelectuali, independenti si contemplativi, Varsatorii sunt adesea profund concentrati pe ideile lor.

Esti deschis spre a explora surprizele vietii. Esti deosebit de sociabil. Iti place sa te prezinti drept unic, excentric si inventiv - diferit de multime, precum Carioca PENTEL.


Pesti – Textmarker STABILO swing cool Pastel

Pestii sunt creativi, intuitivi si emotionali, au o conexiune innascuta cu lumea mistica si spirituala, fiind adesea atrasi de experiente creative sau transformatoare.

Esti plin de compasiune si sensibilitate, punand adesea nevoile altora inaintea ta. Esti un prieten excelent si te bucuri de o viata sociala plina si de oameni unici. Cu toate acestea, din cauza cantitatii de informatii pe care o primesti uneori, acest lucru te poate face sa te simti coplesit. Cand se intampla acest lucru, tinzi sa te eliberezi pentru a inota intr-o noua calatorie, fara sa te temi.  Daca si tu faci parte din aceasta zodie, atunci Textmarker STABILO swing cool Pastel este perfect pentru tine.

Photo credit: ig: @stabilouruguay

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare