Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Ce produs ti se potriveste in functie de zodie?

Fiind pasionati de horoscop, ne-am gandit sa construim acest ghid pentru a vedea ce produs Stabilo, Pentel, Filofax, Leuchtturm sau Rhodia ti se potriveste cel mai bine in functie de zodia ta. Iata mai jos caracteristicile fiecarui semn zodiacal:

Berbec - Roller Energel PENTEL BL77 set de 20 culori

Indraznet si curajos, Berbecul este liderul zodiacului.

Esti aventuros si nu iti este teama de necunoscut. Ai suflet de copil, esti energic dar, uneori, poti fi si agresiv. Ai o pofta nebuna de viata chiar si atunci cand esti manios. Esti ambitios, activ si onest, dornic sa te deschizi catre fiecare dintre posibilitatile vietii. Esti independent si iti place sa-ti impartasesti personalitatea de foc cu lumea. De aceea Roller Energel PENTEL este produsul potrivit pentru tine.

Taur – Fineliner STABILO point 88

Hotarat si loral, Taurul pretuieste siguranta si stabilitatea inainte de toate.

Te bucuri de lucrurile mai fine din viata si esti atras de explorarea completa a simturilor. Esti deosebit de mun citit si iti place sa adopti o abordare practica a vietii. Asadar, Finelinerul STABILO este partenerul tau ideal. Esti foarte rezistent la schimbare, ceea ce te poate face incapatanat dar, in cele din urma, esti un om cald, bland si extrem de incredere.

Gemeni – Textmarker STABILO Boss Original 23

Intelegenti si entuziasmati, Gemenii sunt curiosi de orice.

Ai o viziune foarte intelectuala asupra lumii si esti gata sa inveti orice. Maestru al comunicarii, ai un talent aparte in a fi flexibil si versatili in relatiile cu ceilalti. Poti avea doua laturi ale personalitatii - una pe care o arati lumii si alta pe care o pastrezi ascunsa, precum cele doua capete de 2mm si 5mm ale Textmarkerelor STABILO Boss. Te bazezi mai mult pe ratiune decat pe emotio, ceea ce te face extrem de adaptabil la orice situatie.

Rac – Textmarker STABILO BOSS Mini Pastel Love

Racii sunt sensibili si receptivi.

Te dedici 100% atunci cand este vorba de ceva in care crezi cu adevarat. Cu toate acestea, tinzi sa fii deosebit de bland, punand pret pe familie. Construirea unei case stabile si sigure este importanta, deoarece ai nevoie de mult timp pentru a-ti reincarca bateriile. STABILO BOSS Mini Pastel Love este un set friendly, ce reprezinta pefect nativii din zodia Rac.


Leu – Carioca STABILO Brush set 15 culori

Creativi, entuziasti si dramatici, Leiilor le place sa traiasca viata la maxim.

Faci oamenii sa se increada in tine foarte usor si ai o stralucire aparte, ce iti ofera capacitatea de a te afirma cu usurinta in orice colectiv. De multe ori, iti place sa ti se recunoasca meritele, putand ajunge mandru sau chiar putin arrogant in unele situatii. Esti, insa, extrem de loial, romantic si ai inclinatii artistice, simtind o adevarata chemare pentru a  exprima focul viu dinauntrul tau. Ai o inima mare si poti fi destul de generos cu cei pe care ii consideri demni de afectiunea ta. Daca si tu te regasesti in aceasta descriere, atunci Carioca STABILO Brush este pentru tine.


Fecioara – Agenda Organizer Original A5 Architexture Terrazzo FILOFAX

Fecioarele sunt extraordinar de talentate in a evalua detaliile oricarei situatii si in a gasi solutii pentru a le rezolva.

Esti un organizator innascut si apreciezi loialitatea si productivitatea, iar acest perfectionism are nevoie de un ajutor precum Agenda Organizer Original A5. Investesti foarte multa energie in obiectivele si planurile tale si poti deveni foarte critic daca lucrurile nu se desfasoara asa cum te asteptaj initial. Cu toate acestea, datorita tenacitatii si intelectualismului tau esti, de obicei, capabil sa creezi ordine din haos, indiferent de ce obstacole intalnesti.
Daca nu ti-ai regasit zodia in randurile de mai sus, nu iti face griji…postam partea a doua in curand! Urmareste-ne si pe instagram (paperie.ro) pentru a fi printre primii care afla cele mai fresh lucruri din lumea noastra plina de culoare!


Photo credit: ig: @bies.blog


 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare