Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Surprize pentru cei dragi - Gift Ideas

 

Sarbatorirea Craciunului este o ocazie distractiva, memorabila, care este de obicei petrecuta cu prietenii si familia si este plina de cadouri distractive. Dar realitatea este ca, dupa multi ani de sarbatorire a Craciunului si de a oferi cadouri acelorasi prieteni/familii, este dificil sa vii cu ceva nou. Astfel, ofera-le celor dragi instrumente necesare pentru a-si continua visurile, a deveni din ce in ce mai buni si de a le face studentia/scoala/viata mai usoara. 

Fie ca esti tanar si petreci mult timp la biroul de la munca, la biroul personal, la scoala, facultate, iei notite, adaugi task-uri in agenda sau rezolvi temele pentru cursuri, Mosul s-a gandit la o lista de rechizite de birou ce trebuie neaparat sa se regaseasca la tine si la cei dragi pentru a-va usura enorm munca. 

Agenda

    Planificatori pentru serviciu / scoala / facultate / viata – Urmariti datele, intalnirile, teme, notitele si gestionati-va mai bine timpul intre viata personala si viata profesionala pentru a obtine un echilibru. Un planificator este un instrument super util si cu siguranta pe placul oricui.

    Accesorii de birou

    De cate ori nu s-a intamplat sa nu-ti gasesti pixul preferat pentru a incepe sa scrii acel eseu? Sau highlighter-ul verde pentru a putea continua cu studiul pentru examen?! Cu totii ne confruntam cu aceasta problema..insa, cu siguranta un organizator de birou este fix ce trebuie. Acesta este perfect pentru a pastra pixurile, creioanele, highlighter-ele, stilouri in acelasi loc, organizate, și la indemana oricand aveti nevoie de ele.

      Penar

      Nimeni nu poate spune ca are suficiente penare (sau... cel putin asta am reusit sa ma conving). Penarele sunt un cadou versatil, deoarece pot fi folosite pentru papetarie, pentrua depozita produse de make-up, produse pentru par, de travel sau diverse accesorii pe care le ai pentru a le tine departe de ochii curiosilor.

         

         

        Highlitere, pixuri, creioane, carioci 

        Ce te poate ajuta mai bine sa inveti, daca nu highlighter-ere colorate pe care le poti organiza pe culori in functie de ce trebuie sa inveti, de cantitate si dificultate?! Pe langa acestea, schemele in creioane si carioci, culorile potrivite pentru a desena vene, artere sau poate un caine intr-o curte? Sau creioane grafic pentru a termina acel portret inceput acum o saptamana?
        Cu siguranta oricine are nevoie de instrumente utile de scris si organizat, calitative si intr-o varietate de nuante si forme.

        SPOR LA ALEGEREA CELUI MAI SIMPATIC CADOU! 💕

         

        Lasă un comentariu

        Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare