Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Top 5 lucruri pe care sa le ai ghiozdan

Top 5 lucruri pe care sa le ai ghiozdan

Impachetarea unei genti pentru scoala este destul de simpla - esentialul este sa nu lasi in urma nimic de care ai cu adevarat nevoie. Desi vei dori sa fii pregatit, nu vrei sa impachetezi articole in exces. Daca urmezi cativa pasi simpli, vei avea tot ce ai nevoie pentru a fi organizat si vei fi gata sa mergi in fiecare zi la scoala.

Gustari

In functie de modul in care scoala ta isi rezolva ora pranzului, aceasta poate avea loc mai devreme sau mai tarziu in timpul zilei, asa ca gustarile sunt un element esential de pastrat in rucsac. Nu este nevoie sa impachetezi o a doua masa, ci doar o gustare care iti va satisface foamea pana la pranz sau pana cand vei ajunge acasa de la scoala. Un baton de cereale sau cateva gustari de fructe ar trebui sa fie de ajuns, dar alegerea este a ta.

Sticla de apa

A ramane hidratat este esential pentru asigurarea unei zile de succes la scoala. Ia-ti o sticla de dimensiune potrivita si asigura-te ca este umpluta in fiecare dimineata inainte de a te indrepta spre scoala. In felul acesta, cand iti este sete, doar o iei din rucsac.

Pixuri si creioane

In timp ce un laptop poate acoperi unele nevoi, exista multe momente in care scrierea de mana este mai buna. De exemplu, este mult mai rapid sa iei notite la orele de matematica cu un creion, deoarece poti transcrie rapid ecuatii si desene. In plus, scrierea manuala poate ajuta la memorarea informatiilor.

Cand vine vorba de pixuri si creioane, aici sunt cateva sugestii:

Roller-ul Energel X PENTEL cu mecanism 0.7mm 12 buc. foloseste o cerneala lichida cu uscare extrem de rapida. Sunt disponibile in 12 culori vibrante si peste 75% din produsele noastre utilizeaza continut reciclat.

De asemenea, cu  creioanele colorate STABILO Aquacolor 36 culori iti poti dezlantui creativitatea, disponibile in 36 de culori captivante solubile in apa, aceste creioane sunt ideale pentru elevi, studenti si artisti amatori de toate varstele.

Mentosane sau guma

Sa porti mentosane sau guma pentru a-ti mentine respiratia proaspata si dintii curati dupa mese, in timp ce esti afara, este ceva ce ar trebui sa iei in considerare. Cu siguranta nu este un element esential, dar nu ocupa mult spatiu si iti poate veni in ajutor dupa acea salata cu branza si oua.


Dezinfectant pentru maini

Vei atinge imprejurimile care pot fi contaminate de diferite bacterii pe tot parcursul zilei, iar mersul la baie pentru a te spala pe maini nu este intotdeauna o optiune. De aceea, este absolut necesar sa porti un mic recipient de dezinfectant pentru maini. Cantitatea de germeni care exista pe dulapuri, birouri si manerele usilor este destul de mare. O picatura de dezinfectant iti va mentine mainile cat mai curate posibil pe tot parcursul zilei.

 

Pastreaza aceste articole cheie in rucsac si vei fi pregatit pentru orice planuri care iti vor iesi in cale. Distreaza-te invatand si explorand!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare