Ai LIVRARE GRATUITA la comenzile peste 150 RON!

0799 782 966

Sfaturi pentru Back to school - Cum eviti procrastinarea?

 "Cum să evit procrastinarea?" - o întrebare care ți-a trecut sigur prin minte măcar o dată, fie că ești elev/ student, fie ca ai terminat deja scoala, dar ai task-uri de facut.

Si, cum anul școlar 2021-2022 bate nerăbdător la ușă, am pregătit acest articol pentru ca tu să poți trece cu bine peste toate provocările.                              

Ai un termen limită care se apropie. Cu toate acestea, în loc să îți faci treaba, apar diverse lucruri precum verificarea e-mail-urilor, rețelelor de socializare, vizionarea videoclipurilor, navigarea pe blog-uri și forum-uri. Știi că ar trebui să lucrezi, dar pur și simplu nu ai chef să faci nimic.

Fă recompensele acțiunii mai imediate

Dacă poți găsi o modalitate de a face beneficiile alegerilor pe termen lung mai imediate, atunci devine ușor să eviți procastinarea. Una dintre cele mai bune modalități de a aduce recompense viitoare în momentul prezent este cu o strategie cunoscută sub numele de pachet de ispită.

Mai simplu spus, strategia îți sugerează să combini un comportament care este bun pentru tine pe termen lung cu un comportament care se simte bine pe termen scurt.

Schimbă-ți mediul


Mediile diferite au un impact diferit asupra productivității tale. Uită-te la biroul tău de lucru și la camera ta. Te fac să îți dorești să lucrezi sau să vrei să te cufunzi și să dormi? Dacă este ultima opțiune, ar trebui să te gândești să schimbi spațiul de lucru.


Stai cu oamenii care te inspiră să acționezi.

Persoanele din jurul tău influențează comportamentele tale. Identifică prietenii sau colegii care te declanșează - cel mai probabil persoanele care învață și muncesc din greu - și participă mai des la ieșirile cu ei. În curând le vei prelua și impulsul și spiritul.


Înconjoară-te cu obiecte care te motivează.

Spre exemplu, dacă ești un student entuziasmat de materialele de papetărie aici te putem ajuta.

Un lucru pe care mulți elevi pun preț este penarul. Dacă ești fan leopard print iți recomandăm Penarul Geeksta design leopard care este foarte încăpător, alcătuit dintr-un fermoar rezistent, de înaltă calitate.

Un alt must-have este o agendă. Pentru a rămâne organizat în ceea ce faci, este necesar sa deții o agendă care îți reflectă personalitatea.

Dacă ești o persoană deschisă și adori culorile pastel, noi îți recomandăm Agendă Notebook Filofax Classic A5 Pastel Rose cu spirală și rezerve.Am vorbit de penar și agendă, mai ai nevoie de... materiale de scris! Dacă ai drept hobby caligrafia, sau pur și simplu vrei să ai cele mai cool rechizite, recomandăm cu toată încrederea Carioca Pentel pentru scris de mână Black Ink Edition.

Să nu uităm și de notițele colorate pe care majoritatea elevilor le fac pentru a învăța mai ușor. Aici te-ar ajuta mult markerele Stabilo Boss Pastel, care sunt perfecte pentru note-taking.Doar fă-o!

Într-un final, totul se reduce la a lua măsuri. Poti face toate strategiile, planificarea și ipotezarea, dar dacă nu iei măsuri, nu se va întâmpla nimic.

Nu lăsa amânarea să preia controlul asupra vieții tale!

 

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare