Livrare gratuita la comenzile de peste 170 Lei

0799 499 409

Caligrafia - instrumente potrivite

Caligrafia este arta. Daca si tu iti doresti sa faci primii pasi in acest domeniu, citeste in continuare. Poti sa arunci o privire si peste articolul precedent, unde vei gasi cateva sfaturi pentru incepatori.

Materiale necesare pentru caligrafie

Agenda

Ai nevoie, in primul rand, de o agenda cu hartie potrivita. Iti recomandam Agenda Leuchtturm 1917. In format A5, cu 251 de pagini numerotate, legate cu fir si hartie de 80 mg/mp prin care nu trece cerneala, aceasta reprezinta o alegere perfecta.

 

Poti utiliza, de asemenea, si Agenda de la Rhodia, care are coperta flexibila, foaie velina catifelata de 90 mg/mp si un suport pentru stilou.

Instrumente de scris

Carioca Stabilo Pen 68 1 mm te va incanta prin versatilitate. O poti folosi pentru bujo, desen sau schite, dar si pentru caligrafie, datorita varfului robust ce este perfect pentru linii clare. Cerneala este inodora, fiind pe baza de apa, iar carioca rezista pana la 24 de ore fara capac.

In plus, setul cuprinde 47 de culori intense si stralucitoare, pentru o creativitate ce nu cunoaste limite.


Si Pentel are o varietate de produse potrivite pentru Lettering & Caligrafie, precum carioca pentru scris de mana.

Varful acesteia este flexibil, dar rezistent, de tip pensula. Astfel, liniile tale vor iesi mereu clare. Corpul produselor este confectionat 81% din materiale reciclabile.


O alta varianta care pe noi ne incanta este acest set de pensule de mana de la Pentel.

Iti poti achizitiona, de asemenea, un stilou special cu penite detasabile. Daca doresti, poti face un curs de caligrafie sau poti invata de pe Youtube sau Instagram, de la diverse persoane care au deja experienta si isi impartasesc cunostintele in online.

Noi iti uram succes si speram sa continui cu acest hobby minunat!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare