Ai LIVRARE GRATUITA la comenzile peste 150 RON!

0799 499 409

Bullet Journal - ce este si cum iti poate imbunatati viata

Lasă-ne să ghicim...Ai descoperit ideea de bullet journal pe Instagram sau Pinterest, te-ai îndrăgostit instant de designul impresionant al acestuia, iar acum îți dorești să afli mai multe. Vești bune! Ai ajuns în locul potrivit.

Ce este un bullet journal?

Bullet journal este un sistem de planificare creat de Ryder Carrol, care a scris "The bullet journal method". După cum explică acesta, bujo reprezintă o combinație de elemente bine definite, precum index, weekly spread, habit tracker, to do list și multe altele.

 

bullet journal Leuchtturm 1917 sticker page

 

Practic, un astfel de jurnal îți permite să păstrezi cele mai frumoase amintiri, să te organinezi pentru un viitor strălucit, dar și să nu uiți de bucuriile prezentului.

Care sunt primii pași?

  • Motivație

Care sunt motivele pentru care vrei un bujo?

Ce beneficii îți dorești să obții folosind acest sistem?

Află răspunsurile la aceste întrebări și...felicitări, tocmai ai făcut primii pași către a deveni o persoană mai productivă!

  • Perseverență

Chiar dacă ți se va părea dificil la început, nu renunța. Încearcă să scrii în fiecare zi în jurnalul tău; va deveni un obicei mai repede decât crezi și te vei simți mândru și împlinit.

  • Rechizite

Asta este partea noastră preferată! Bullet journal îți oferă libertate de exprimare și încurajează creativitatea. Îl poți personaliza cum vrei tu, astfel încât să fie o oglindă a personalității tale.

Poți începe cu un Caiet Bullet / Journal Ediția a II-a, de la Leuchtturm 1917. Acest produs are o structură este conceput special pentru a fi un bullet journal perfect - dispune de pagini punctate cu mici marcaje ce permit divizarea pe orizontală sau verticală, hârtie de 120 g / m², ca să nu îți faci griji de imprimarea pe verso și stickere pentru etichetare și arhivare.

De asemenea, agenda vine și cu un ghid pentru Bullet Journaling, așadar este perfectă atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii deja familiarizați cu acest sistem.

În continuare, poți folosi ce vrei tu pentru a da viață propriului tău bujo: washi tapes, textmarkers, carioci pentru caligrafie, finelinere. Imaginația nu are limite! Poți crea un bullet journal minimalist sau unul aesthetic - puterea e la tine!

Recomandările noastre:


În următorul articol vom vorbi despre câteva pagini esențiale pe care ar trebui să le conțină bujo-ul tău, sfaturi de organizare, idei de design și alte surprize.

 

Nu uita să dai un share dacă te-a ajutat ce ai citit și să ne lași un comentariu cu întrebările tale despre bujo.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare